Beleef een sportieve paaszaterdag in Koksijde

Koksijde Trail gaat door verschillende gebouwen
Koksijde Trail Koksijde Trail gaat door verschillende gebouwen
De tweede editie van de Koksijde Trail komt eraan komende zaterdag. Deelnemers kunnen kiezen om te wandelen of te lopen. Bijzonder is dat het parcours is uitgestippeld door een aantal gebouwen.

“Sport, live muziek, heel veel ambiance en een uniek traject, dat is waarvoor de tweede editie van Koksijde Trail staat”, zegt organisator Pieter Verhaeghe van de vzw K-Fitclub. “De eerste groep, de lopers van de 6 kilometer, starten om 13.30 uur. Daarna volgen de 10 kilometer lopen en vervolgens de 6 en 10 kilometer wandelen. Het parcours kronkelt door de OLV-kerk, het gemeentehuis, Kapel Ster der Zee, Duinenabdij, de gemeenteschool en zelfs door woonzorgcentrum Armonea. Uiteraard verklappen we niet alle locaties. Onderweg zorgt opzwepende muziek ervoor dat de deelnemers tempo houden. Ik denk maar aan een drumsessie op de speelplaats van de school, een doedelzakspeler en een schlagerzangeres. Ook bij de finish boeten we muzikaal niet in. Per inschrijving schenken we een halve euro aan de vzw Vrienden der Blinden.” De startplaats is het gemeentehuis in de Zeelaan waar zaterdag trouwens ook de jaarlijkse bloemenmarkt plaatsvindt. Lopen kost 13 euro in voorverkoop of 15 euro aan de deur, wandelen 7 of 8 euro. Info: http://www.koksijdetrail.be. 

Het organisatieteam van vorig jaar.
Vrienden der Blinden - Koksijde Het organisatieteam van vorig jaar.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.