Love Bike & Run op strand van Knokke-Heist

Image aérienne,photo aérienne,luchtbeeld,luchtfoto,KNOKKE-HEIST,Knokke,Kust,Belgische Kust,Vlaamse Kust,Zee,Noordzee,strand,zomer,Côte Belge,Mer du Nord,été,plage 


PICTURE NOT INCLUDED IN THE CONTRACT. 
! Only BELGIUM !
Photo News Image aérienne,photo aérienne,luchtbeeld,luchtfoto,KNOKKE-HEIST,Knokke,Kust,Belgische Kust,Vlaamse Kust,Zee,Noordzee,strand,zomer,Côte Belge,Mer du Nord,été,plage PICTURE NOT INCLUDED IN THE CONTRACT. ! Only BELGIUM !
Op zondag 10 februari gaan geliefden en vrienden als duo de uitdaging aan om samen 14 km te lopen en te fietsen op het strand van Knokke-Heist. 

Een ontspannende tocht met zand tussen de tenen, de haren in de wind, een verrassend snuifje urban trail, een inspirerend snaartje klassiek en een praktische proef als extra pigment. Er is één iemand van het duo die loopt en één iemand van het duo die fietst met een mountainbike. Wisselen van functie is toegestaan, andere galanterieën aangeraden. Elk duo heeft een verplichte gezamenlijke doortocht op twee controlepunten en aan de aankomst. De start van deze amoureuze belevenis is voorzien om 10.30 uur op het grasveld van het Sint-Bernardusinstituut dat voor de gelegenheid omgetoverd is tot een gezellig winters tuinfeest in een romantisch decor voor Valentijn. 

Als men inschrijft voor 30 januari bedraagt de voorinschrijvingsprijs 20 euro per duo (inclusief gepersonaliseerd borstnummer). Vanaf 31 januari betaalt men 25 euro per duo (zonder een gepersonaliseerd borstnummer).

Online inschrijven voor deze wedstrijd is mogelijk via sport.knokke-heist.be tot en met dinsdag 5 februari.

Info:

Sportdienst Knokke-Heist

E Verheyestraat 14, 8300 Knokke-Heist

Tel 00 32 (0)50 630 480

lovebikeandrun@knokke-heist.be

sport.knokke-heist.be
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.