Bejaard echtpaar crasht op weg naar kerstfeest

Het koppel kwam er met lichte verwondingen vanaf.
Mathias Mariën Het koppel kwam er met lichte verwondingen vanaf.
Een hoogbejaard echtpaar uit Knokke is onderweg naar een kerstfeest gecrasht met de wagen. Hun auto belandde op de zijkant en het echtpaar zat gekneld. Ze kwamen er met lichte verwondingen vanaf, maar werden wel naar het ziekenhuis overgebracht.

Het ongeval gebeurde rond 16.30 uur in de Kragendijk in Knokke. Volgens de politie van Damme/Knokke-Heist was de auto van de weg afgeraakt en werd een paal aangereden, waardoor het voertuig op de zijkant terecht kwam. Er waren geen andere voertuigen bij betrokken. “Zowel de 90-jarige bestuurder als zijn echtgenote zaten gekneld en moesten bevrijd worden door de hulpdiensten”, zegt commissaris Gregory Desmidt.

De bevrijding verliep vrij vlot en de onfortuinlijke bejaarden werden naar het ziekenhuis overgebracht. “Maar volgens onze informatie zou hun toestand best meevallen. De slachtoffers liepen lichte kwetsuren op en waren ook steeds bij bewustzijn”, aldus de commissaris. De politie liet het voertuig takelen. Het is niet duidelijk of het echtpaar alsnog op het kerstfeest aanwezig kan zijn vanavond.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • lutgart Van Callenberghe

    Was er nu niemand in de familie hun kon ophalen...bestuurder 90 jaar vind ik persoonlijk geen leeftijd meer om met de wagen te rijden...

  • Serge Surmont

    Sterkte aan deze mensen. Misschien volgende uitstap met een Uber plannen.

  • Kris Verbeek

    Sterkte aan de familie en vrienden. Laat ons hopen dat alles goed komt. Het is er de nacht voor.