Kerstfeest voor alleenstaanden na Aalter nu ook in Knesselare

Een archiefbeeld van jaren geleden bij de voorbereidingen van het kerstfeest.
JSA Een archiefbeeld van jaren geleden bij de voorbereidingen van het kerstfeest.
De Toevlucht organiseert in Aalter voor de achtste keer ‘Kerstfeest in alle eenvoud’. Door de fusie wordt het feest nu ook voor het eerst in Knesselare georganiseerd.

‘Kerstfeest in alle eenvoud’ is een kerstfeest voor mensen die tijdens de feestdagen op zoek zijn naar extra gezelligheid. “Door de fusie tussen Aalter en Knesselare gaan we dat nu ook voor het eerst in Knesselare organiseren”, zegt Bart De Meyer. “Op zaterdag 22 december vanaf 18 uur mogen we de zalen van Het Klavertje Vier gebruiken. Alle alleenstaanden uit Knesselare en Ursel mogen komen mee feesten. We serveren het feestmenu voor amper 15 euro, zodat iedereen kan meegenieten.”

Het kerstfeest in Aalter wordt gehouden op maandag 24 december om 18 uur in Kerkem. Ook daar betaal je 15 euro. Inschrijven moet voor beide feesten voor 17 december gebeuren en kan op 09/374.18.24 of vzwdetoevlucht@telenet.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.