Woensdag uitvaart overleden schepen

In het gemeentehuis van Kasterlee kan nog tot en met vrijdag een rouwregister ondertekend worden voor de overleden schepen Griet Noyens (CD&V). Woensdag om 10 uur vindt haar uitvaartplechtigheid plaats.

Nadat in juni vorig jaar een lever- en pancreaskanker werd vastgesteld bij Griet Noyens, overleed de schepen van onder meer Onderwijs, Jeugd en Senioren vorig week aan de gevolgen van de ziekte. De uitvaart vindt woensdag 4 oktober om 10 uur plaats in de kerk van Kasterlee. Vanavond om 19 uur is er een gebedswake in dezelfde kerk. "Inwoners van Kasterlee kunnen nog tot en met vrijdag 6 oktober een rouwregister ondertekenen, van 9 tot 16 uur in de raadzaal van het gemeentehuis. De raadzaal is vrij toegankelijk vanop de Markt", zegt burgemeester Ward Kennes (CD&V). "Om Griet te eren, zullen de vlaggen aan het gemeentehuis halfstok hangen op dinsdag 3 en woensdag 4 oktober."

Diensten gesloten

Om ook het gemeentelijk personeel en de mandatarissen de kans te geven om afscheid te nemen van Griet Noyens, zullen alle gemeentelijke diensten op woensdag 4 oktober gesloten zijn tijdens de voormiddag. (JVN)