Start To Swim bedankt lesgever Marc Van Looy

Zowel de deelnemers als sportschepen Koen Helsen bedanken lesgever Marc Van Looy
Alfons Schryvers Zowel de deelnemers als sportschepen Koen Helsen bedanken lesgever Marc Van Looy
In het zwembad van Kapellen kreeg Marc Van Looy een verdiende hulde. Volgende week stopt hij als lesgever van de Start To Swim. 

“Hij heeft in het totaal 6 jaar lang met veel inzet professionele begeleiding, en coaching, gegeven aan de deelnemers van Start To Swim. In totaal heeft hij zo’n 18 groepen van zwemmers bijgestaan om het de betere techniek van school- of vrije slag aan te leren. Bij veel zwemmers staat hij bekend voor zijn geduld en kennis. Niets was hem te veel”, zegt sportschepen Koen Helsen (Open Vld), die Marc een geschenkje overhandigde. 

Het Start to Swim-initiatief bestaat 10 jaar. Gedurende al die tijd is ook Luc Van Rompaey er lesgever. Beginnelingen die 25 meter kunnen zwemmen, worden na 10 lesweken getraind om onafgebroken 250 meter schoolslag of vrije slag te zwemmen. Gevorderden trainen om na 10 lesweken (20 zwembeurten) een afstand van 1 kilometer te kunnen zwemmen. Meer informatie of inschrijven voor de volgende lessenreeks, die vanaf januari 2019 van start gaat, kan via de sportdienst op sportdienst@kapellen.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.