‘Caféest’ geeft lokaal muzikaal talent een podium

Lokaal muzikaal talent krijgt de kans om op te treden
Alfons Schryvers Lokaal muzikaal talent krijgt de kans om op te treden

Groepen of individuele artiesten die zin hebben om op een Kapels podium te staan kunnen zich inschrijven voor deelname aan ‘Caféest’ op vrijdag 26 april. Het evenement is een initiatief van het Kapelse Cultuurcentrum en is stilaan een traditie geworden in Kapellen.

Het concept is vrij simpel: het Cultuurcentrum werkt samen met verschillende Kapelse cafés waar de artiesten een podium ter beschikking krijgen. Bezoekers kunnen van het ene naar het andere café om er de meest uiteenlopende artiesten aan het werk te zien. Bedoeling van Caféest is vooral om lokaal talent in de spotlights te plaatsen. Lokale artiesten of bands die willen meedoen, kunnen zich inschrijven via het e-loket op de website van de gemeente Kapellen. De jeugd- en cultuurdienst selecteert op basis van de deelnemende cafés de meest geschikte artiesten/groepen. Elk groepslid krijgt 50 euro, met een maximum groepstotaal van 300 euro, voor het optreden. De artiest voorziet een eigen PA-installatie en bediening. Na inschrijving krijgt iedereen sowieso een seintje of ze al dan niet geselecteerd zijn.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.