Zes straten krijgen nog voor winter nieuw asfalt

Dat de Hoogveldweg dringend aan vernieuwing toe is, geeft ook schepen van Infrastructuurwerken Hugo De Haes (sp.a) aan.
Lukas Dat de Hoogveldweg dringend aan vernieuwing toe is, geeft ook schepen van Infrastructuurwerken Hugo De Haes (sp.a) aan.
Het schepencollege van Kapelle-op-den-Bos gaat nog voor de winter zes straten herasfalteren. Daarvoor maakt de gemeente 185.000 euro vrij.

“We hebben inmiddels de goedkoopste aannemer uit de openbare procedure voor de herasfalteringswerken in zes straten geselecteerd”, zegt schepen van Infrastructuurwerken Hugo De Haes (sp.a). “De aannemer wil de werken begin november nog uitvoeren, als de temperaturen het toelaten.”

Voor de winter

Concreet krijgen de Hoogveldweg, de Notenstraat, Boneveldstraat, Kapelstraat, een gedeelte van de Stichelaarstraat en de verbinding tussen de Pastoriestraat en de Kerselaarstraat aan het gemeentelijk magazijn een nieuwe laag asfalt. De meest ingrijpende werken staan in de Hoogveldweg, die er op sommige plaatsen heel slecht aan toe is, gepland. In totaal investeert de gemeente 185.000 euro. “Laat ons hopen dat we de werken nog voor de winter helemaal kunnen afronden”, besluit de schepen.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Karolien Claessens

    Ze zouden beter alles doen