36ste Oktoberfeesten Ons Tehuis Brabant

De Oktoberfeesten van Ons Tehuis Brabant zijn ondertussen een jaarlijkse traditie, die telkens veel volk lokt.
RV De Oktoberfeesten van Ons Tehuis Brabant zijn ondertussen een jaarlijkse traditie, die telkens veel volk lokt.
Ons Tehuis Brabant (OTB), Kiwanis Vilvoorde Noordrand en het Solidariteitsfonds houden tijdens het weekeinde van 6 en 7 oktober al voor de 36ste maal hun Oktoberfeesten.

Op zaterdag 6 oktober mobiliseert Kiwanis Vilvoorde Noordrand al haar krachten voor een groots mosselfestijn, goed voor zo’n 2.500 kilogram mosselen en 500 kippen. Op zondag 7 oktober presenteert het Solidariteitsfonds van de voorziening een witloofmaaltijd (ook vol-au-vent en slaatje met geitenkaas) tijdens een geanimeerde namiddag voor jong en oud. Optredens zijn er onder meer van het jongerenkoor De Bachanten, het Kampenhouts muziekensemble CROONIEK en het theatergezelschap Kip van Troje. Ook de ‘Smileys’ van Ons Tehuis Brabant en de rope skippers van HeRmeS tonen hun kunnen.

De opbrengst van het liefdadigheidsinitiatief gaat deels naar de (pedagogische) werking van Ons Tehuis Brabant, een voorziening voor 180 volwassenen met een mentale beperking en 150 werknemers. De rest wordt over verschillende andere goede doelen verdeeld. Meer info over de Oktoberfeesten en Ons Tehuis Brabant: www.onstehuisbrabant.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.