Speelbabbel elke week op woensdag

In de Speelbabbel kan je terecht om je peuter te laten spelen en zelf wat te praten als (groot)ouder met een tas koffie erbij.
RV In de Speelbabbel kan je terecht om je peuter te laten spelen en zelf wat te praten als (groot)ouder met een tas koffie erbij.

De gemeente start vanaf midden februari wekelijks met de Speelbabbel.Om dat te vieren organiseert het Huis van het Kind Kalmthout een feestelijke Speelbabbel op woensdag 13 februari tussen 9 en 11.30 uur. Die vindt plaats in het Huis van het Kind aan de Kapellensteenweg. Er worden voor deze gelegenheid lekkere koffiekoeken voorzien en voor de kindjes is er een lekker stukje fruit. Op zo’n Speelbabbel kan je elke woensdagvoormiddag als (groot)ouder of opvoedingsverantwoordelijke terecht met je baby of peuter tot 3 jaar. De kinderen kunnen intussen de speelruimte ontdekken en met andere kindjes spelen. De Speelbabbel is gratis en je hoeft je niet in te schrijven.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.