Stan Van Samang komt naar cultuurhuis De Leest

Stan Van Samang
Bollen Stan Van Samang
Stan Van Samang is op zaterdag 5 april te gast in cultuurhuis De Leest met zijn theaterconcert ‘Op de schoot’. Onder die noemer trekt hij het hele jaar langs diverse theaters en houdt hij het Sportpaleis even voor bekeken.

Het wordt een concert in een intieme setting, maar daarom niet minder groots”, vertelt Jeroen Wiggeleer van het organiserende Jeroenevents. “Stan roept tijdens de show immers enkele aanwezigen uit de zaal op de schoot, dus wie weet ben je één van de gelukkigen. Stan is momenteel nog altijd één van de best verkochte en meest gedraaide Belgische artiesten. Zijn jongste album ging al ontelbare keren over de toonbank en voor het hitalbum ‘Liefde voor publiek’ staat de teller al opmeer dan 100.000 verkochte exemplaren.” Tickets kosten 32 euro (excl. Reservatiekost) en zijn online te koop via www.jeroenevents.be. Telefonisch reserveren kan via 0486/99.61.56.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.