Opvallend: gorilla gespot op dak dansschool

In Izegem prijkt sinds kort een aap op het gebouw van dansschool Life Danscenter.
Lieven Samyn In Izegem prijkt sinds kort een aap op het gebouw van dansschool Life Danscenter.
Het Life Danscenter in de Lodewijk De Raetlaan heeft er een opvallende attractie bij. Sinds kort prijkt er een blauw beeld van een gorilla op het dak van het gebouw. Het gaat om een kunstwerk dat een mooie uitkijkplaats kreeg.

“De keuze voor de gorilla was eerder toevallig”, vertelt dansleraar Dieter Vandeputte. “We zagen hem in de winkel staan en besloten hem mee te nemen. Toen hij binnenstond viel het op dat hij toch wel wat plaats innam, waarop ik voorstelde om hem op ons dak te zetten. Op die manier hebben we een nieuwe mascotte en meteen ook een bewaker. (lacht). We zijn overigens nog op zoek naar een naam voor onze gorilla, dus alle suggesties zijn welkom”, besluit Dieter.

Eind dit jaar organiseert het Life Danscenter ook het internationale tango-evenement Ultimos Ambrazos. Van 29 tot en met 31 december komen ruim tweehonderd tangodansers vanuit de hele wereld er dansen. Dit jaar nam het de tangoschool Tangorrion uit Gent over. Ultimos Abrazos is al helemaal volzet, maar geïnteresseerden kunnen op vrijdag 28 december wel een kijkje komen nemen tijdens een zogenaamde pre-milonga. “Een dj zal er de hele avond tangoplaatjes draaien en je kan je de tangosfeer komen opsnuiven”, klinkt het bij Dieter. De deuren openen om 20 uur. Tickets kosten 7 euro.

In Izegem prijkt sinds kort een aap op het gebouw van dansschool Life Danscenter.
Lieven Samyn In Izegem prijkt sinds kort een aap op het gebouw van dansschool Life Danscenter.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.