Izegemse Club-fans schenken hesjes aan G-voetbal KFC Mandel United

Enkele bestuursleden van 'Iseghemse Bruges Clan' (Stefaan Snoeck, Mitch Dejonckere, Wouter Cappelle, Manu Lafere en Dieter Coudron) overhandigen symbolisch een hesje aan de mensen van G-voetbal KFC Mandel United.
Hans Verbeke Enkele bestuursleden van 'Iseghemse Bruges Clan' (Stefaan Snoeck, Mitch Dejonckere, Wouter Cappelle, Manu Lafere en Dieter Coudron) overhandigen symbolisch een hesje aan de mensen van G-voetbal KFC Mandel United.
De spelers van het G-voetbal KFC Mandel United zitten in het nieuw. Tenminste, wat hun voetbalhesjes betreft. Supportersclub ‘Iseghemse Bruges Clan’ schonk 45 hesjes die zullen gedragen worden op training. “Hier zijn we heel blij mee”, zegt Bart Delbeke.

“G-voetbal is eigenlijk gewoon voetbal, maar met aangepaste spelregels”, legt Delbeke uit. “Dat komt omdat we ons richten op kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke en/of mentale beperking. Op een leuke en speelse manier proberen we hen de technische kneepjes van het voetbal bij te brengen. Onze trainingen worden gegeven door gediplomeerde trainers en begeleiders. Naast de trainingen neemt de ploeg ook deel aan de G-voetbal competitie en verschillende tornooien.”

Opbrengst kerstmarkt voor het goeie doel

Dat G-voetbal KFC Mandel United een steuntje krijgt van de blauw-zwarte supportersclub ‘Iseghem Bruges Clan’, is niet nieuw. “Enkele jaren geleden schonken we ook al eens hulpstukken voor op het trainingsveld, zoals kegeltjes en dergelijke meer”, zegt Stefaan Snoeck. “Vorig jaar schonken we geld aan de Club Brugge Foundation, die ook goede werken sponsort. Dit keer besloten we opnieuw een lokale vereniging te steunen. Het geld waarmee we de voetbalhesjes hebben gekocht, komt van de opbrengst van de kerstmarkt, waar we een stand hadden. Dat we zo de werking van het G-voetbal kunnen steunen, is voor ons erg waardevol.”

Spelers en omkadering van G-voetbal KFC Mandel United zijn maar wat blij met de nieuwe voetbalhesjes.
Hans Verbeke Spelers en omkadering van G-voetbal KFC Mandel United zijn maar wat blij met de nieuwe voetbalhesjes.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.