Natuurpunt De Buizerd blaast veertig kaarsjes uit

Natuurpunt De Buizerd werkt in december in zijn reservaat.
NP De Buizerd Natuurpunt De Buizerd werkt in december in zijn reservaat.
Natuurpunt De Buizerd viert in 2019 zijn veertigste verjaardag. Op vrijdag 15 februari vindt om 19.30 uur de officiële startvergadering van het nieuwe werkjaar plaats in het vergaderzaaltje van de bib in de Schoolstraat 35. Globetrotter Patrick Goddyn komt er vertellen over Alaska. Nadien is er een receptie.

Op zondag 24 februari wordt er van 13.30 tot 17 uur ook een wandeling georganiseerd in natuurreservaat De Mandelhoek, in de groene long tussen Ingelmunster en Izegem. Ondertussen zijn er heel wat beheerswerken uitgevoerd op vlak van hakken en maaien. Er is ook een nieuwe omheining geplaatst. Na de wandeling kun je nog napraten in het Schuttershuisje. Laarzen of stevig schoeisel zijn aangeraden. Honden zijn niet toegelaten. Wie met de wagen komt, kan via de Nijverheidsstraat rijden en de pijlen van Besix volgen tot bij het nieuwe appartementsgebouw Valora in de Waterstraat.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.