Volle zaal voor zesde Schlagerfest Ieper

Lokale zanger Franky Pluym trapt het feestje op gang.
Henk Deleu Lokale zanger Franky Pluym trapt het feestje op gang.
Zaal Fenix is zaterdagavond goed volgelopen voor de zesde editie van ‘Schlagerfest Ieper’. Onder meer Jettie Pallettie en Willy Sommers zetten de zaal in vuur en vlam.

Voor de zesde editie van Schlagerfest Ieper stonden opnieuw enkele toppers op de affiche. “Ook voor deze editie hebben we voor geliefde en gekende artiesten gekozen”, klinkt het bij de organisatie. “Het concept van Schlagerfest Ieper is altijd hetzelfde geweest. We gaan niet voor ‘op het gemak’, maar voor dikke ambiance. Het publiek wordt weer getrakteerd op enkele topartiesten.”

Iedereen was het er unaniem over eens: de sfeer zat meer dan goed.
Henk Deleu Iedereen was het er unaniem over eens: de sfeer zat meer dan goed.

Om 20 uur gaf de lokale zanger Franky Pluym de aftrap. Daarna volgde Johan Veugelers en Wim Soutaer. DJ Artois stoomde het publiek klaar voor Jettie Pallettie en Willy Sommers. Die laatste stelde niet teleur, dat was duidelijk te horen aan het enthousiasme in de zaal. Het feestje werd afgesloten met een afterparty met DJ Artois.

In voorverkoop gingen 600 kaarten de deur uit. “Gelijkaardig aan de voorbije jaren. De eerste twee edities verkochten we meer kaarten in voorverkoop, maar dat kwam omdat er toen nog niet veel schlagerfestivals georganiseerd werden. Nu treden veel artiesten ook gratis op bij kermissen of andere lokale evenementen. Een 800-tal enthousiastelingen kwamen meezingen meedansen. Volgend jaar zijn we op 8 februari opnieuw van de partij met een nieuwe editie!”

Zesde editie Schlagerfest Ieper in zaal Fenix.
Henk Deleu Zesde editie Schlagerfest Ieper in zaal Fenix.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.