Loopclub ‘De Lokomotief-runners’ schenken 8.400 euro aan goede doelen

Loopclub ‘De Lokomotief-runners’ overhandigden cheques aan drie uitgekozen goede doelen.
Henk Deleu Loopclub ‘De Lokomotief-runners’ overhandigden cheques aan drie uitgekozen goede doelen.
De loopclub ‘De Lokomotief-runners’ hebben zaterdagmorgen de opbrengst van de Herdenkingsloop Marathon Willy en de Colora Santa Claus Run geschonken aan drie uitgekozen goede doelen. Er gaat 8.400 euro naar het goede doel.

In september werd de Herdenkingsloop Marathon Willy gelopen. De organiserende loopclub ‘De Lokomotiefrunners’ verdeelde de opbrengst over drie uitgekozen goede doelen. De loopclub koos CAW Zuid-West-Vlaanderen, vzw De Fonkel en Het Huis aan de Vaart als goede doelen.

Een cheque ter waarde van 900 euro ging naar CAW Zuid-West-Vlaanderen, een studio-opvang voor thuisloze vrouwen. VZW De Fonkel, een buddywerking voor mensen met jong-dimensie in de zuidelijke Westhoek kregen een cheque ter waarde van 2.000 euro. De derde en laatste cheque stond op naam van Het Huis aan de Vaart, een dagcentrum van De Lovie in Poperinge voor mensen met een verstandelijke handicap. Zij ontvingen een cheque ter waarde van 5.500 euro.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.