Ga naar de mobiele website
^ Top

Dolfijntjes XXL sluiten Muzikale Dinsdagen af

De affiche van de Muzikale Dinsdagen is compleet. "Net als de voorbije jaren wordt elke avond om 19 uur het startschot gegeven door opkomend talent uit de provincie", zegt Wim Vandamme van de organiserende vzw ri4vos. "Sinds vorig jaar wordt hiervoor in het voorjaar - in samenwerking van de concertwerking van JOC Ieper - een rockrally georganiseerd. Dit jaar zijn de laureaten Fat Max (Wervik), Red Light District (Oostende), You May Leave The Island (Brugge) en Loomstate (Tielt)."


De belangrijkste naam op 18 juli is de 70's glitterband Slade. Op 25 juli mogen Freaky Age en Puggy de honneurs waarnemen. Puggy scheert vooral hoge toppen in Wallonië, Brussel en Frankrijk en speelde al in het voorprogramma van Deep Purple.


Op 5 augustus zijn Rootsriders, een Bob Marley-tributeband, en Che Sudaka uit Barcelona aan de beurt. Op 15 augustus brengen de organistoren dj Bobby Ewing, The Lighthouse en Dolfijntjes XXL naar Ieper. De Muzikale Dinsdagen vinden plaats in het historisch centrum van Ieper. Meer info op www.ri4vos.be of www.muzikaledinsdagen.be. (CMW)

Meer over


Meld een bug