De Groep Delmar neemt Elbeton uit Aalter over

Een realisatie van het bedrijf Elbeton in Sint-Amandsberg. Elbeton is nu overgenomen door de Groep Delmar
Elbeton Een realisatie van het bedrijf Elbeton in Sint-Amandsberg. Elbeton is nu overgenomen door de Groep Delmar
De Groep Delmar bereikt akkoord met Groep Van Maercke voor een overname van Elbeton uit Aalter. Elbeton neemt nu een sleutelpositie in binnen het productaanbod van betonnen trappen, gevelpanelen en balkons van Delmar. De Ieperse ondernemersfamilie José en Benjamin Deltour zijn eigenaar van de Delmargroep uit Komen. 

De Groep Delmar neemt het bedrijf Elbeton over. Elbeton, met vestiging te Aalter, fabriceert terrassen in architectonisch beton voor de duurdere woningbouw. Architectonisch beton is de naam voor betonelementen die door middel van vormgeving, afwerking, kleur en de hoge kwaliteit bijdragen aan de visuele aspecten van een gebouw.

Volgens de overnemers zal binnen het kader van Delmar het bedrijf Elbeton kunnen genieten van een ruimer productaanbod en door de knowhow van de groep zal zij hun marktpositie kunnen versterken. Elbeton zal aanspraak kunnen maken op het totale klantenbestand van Delmar dat zeer groot is, door onder andere zijn vestigingen in Frankrijk, Nederland & UK. “Dit zal eveneens een gunstige impact hebben op het behoud van tewerkstelling. Delmar groep verwelkomt door deze overname een 20-tal extra medewerkers die met behoud van tewerkstellingsvoorwaarden een mooi toekomstperspectief krijgen”, aldus Benjamin Deltour van Delmar. “Elbeton was de missing link in onze firma, die ons in staat stelt om een volledig productaanbod aan onze klanten voor te stellen. Waar we nu het volledige gamma van prefab trappen, gevelpanelen en balkons ook in architectonisch beton kunnen mee aanbieden.”

Elbeton is gespecialiseerd in het leveren van balkons, maar biedt eveneens wanden, kolommen & balken, sandwichpanelen en plinten aan. De Groep Delmar richt zich al 25 jaar op de productie van prefab betonproducten zoals trappen, balkons en maatwerk in grijs beton. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.