Ga naar de mobiele website
^ Top

Bellewaerde elf keer genomineerd voor 'Oscars' pretparkwereld

De Halloweenshow van Bellewaerde is alvast een kanshebber voor een award.
Foto Flamand De Halloweenshow van Bellewaerde is alvast een kanshebber voor een award.
Het Ieperse Bellewaerde Park is in elf categoriën genomineerd voor een Diamond Theme Park Award. Dat zijn de grootste prijzen voor pret- en dierenparken in België en Nederland. De winnaars worden op 10 mei bekendgemaakt.

Vorig jaar slaagde het pretpark er al in een nominatie te verzilveren als 'park met de beste service'. Dit jaar is Bellewaerde in de running voor 'Beste pretpark', 'Meest kindvriendelijke park', 'Beste Thrill-park', 'Beste beleving in zoo' met de attractie Bengal Express, 'Beste beleving in zoo' met de attractie Jungle Mission, 'E-Award', 'Mooiste park', 'Beste food en beverage', 'Beste show' met de Gold Rush, 'Beste Show' met de Halloweenshow Mortal Nightmares en 'Beste Halloween'.

Erkenning

Een vakjury maakte de lijst met nominaties op nadat alle pret- en dierenparken van België en Nederland met elkaar vergeleken werd. Nu kan het publiek zijn stem uitbrengen tot 29 februari op www.diamondthemeparkawards.com/nl.


In Ieper zijn ze alvast opgetogen met de nominaties. "Voor ons zijn deze nominaties een mooie erkenning van de dagelijkse inspanningen om onze bezoekers zo goed mogelijk te ontvangen. Dit toont toch dat we goed bezig zijn", zegt persverantwoordelijke Kristof Louagie.


Op 10 mei worden de winnaars van de Diamond Theme Park Awards bekendgemaakt tijdens een evenement in Walibi Holland. (BLI)Meld een bug