CM houdt jaarlijks bestuursfeest, Koen Pattyn gevierd voor zijn 25-jarige inzet

De verschillende kernen van CM kwamen samen in zaal de Twee Linden
Benny Proot De verschillende kernen van CM kwamen samen in zaal de Twee Linden
De bestuursleden van CM Ichtegem en Samana Bekegem, Eernegem en Ichtegem kwamen samen voor hun jaarlijkse bestuursfeest in zaal de Twee Linden.

CM-voorzitter Hilde Vandekerkof stelde de belangrijkste speerpunten van het jaarpogramma voor. Dit jaar was er ook een hulde voor Koen Pattyn. Hij is dit jaar 25 jaar actief in de CM-beweging in Ichtegem en kwam indertijd in dienst als opvolger van Roger Depuydt. Hij is ook gemeenteraadslid voor CD&V. “Zo maakte Koen ook deel uit van het toneelgezelschap ‘De Schabliertjes’, die op ziekennamiddagen toneeltjes op voerde”, zegt Vandekerkhof. “En hij lanceerde ‘Ben de Bever’, de mascotte van het tandzorgproject van de CM voor basisscholen.”  Uit handen van zijn oud-collega Emmanuel Jonckheere kregen Koen en zijn vrouw Trui een prachtig beeld, dat symbool staat voor zowel het koppel als hun vier kinderen.

Koen Pattyn werd gehuldigd voor zijn jarenlange inzet.
Benny Proot Koen Pattyn werd gehuldigd voor zijn jarenlange inzet.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.