Zelfverdediging voor iedereen

Archiefbeeld zelfverdediging
Vertommen Archiefbeeld zelfverdediging
De persoonlijke trainers van Be More Active organiseren op zaterdag 19 januari een cursus zelfverdediging voor zowel jong en oud. Deze sessie komt er in samenwerking met het S.M.A.R.T. street combat en defence lab uit Denderleeuw.

S.M.A.R.T. staat voor ‘Street Martial Arts Reaction Training’, deze zijn eenvoudig aan te leren technieken en zijn zeer doeltreffend. Er worden fundamentele technieken aangeleerd die in bedreigende situaties kunnen aangewend worden. “Defence Lab is een verdedigingssport die binnen de huidige tijdsgeest past en het leert je verdedigingstechnieken tegen één of meerdere tegenstanders aan. Je leert er onder andere potentieel gevaar herkennen en hoe het best te reageren in stress-situaties wanneer je lichaam vol adrenaline zit”, klonk het bij het organiserende Be More Active, dat in hun lokalen op de Smeysberg 48 deze sessie organiseert. Ze vindt er komende zaterdag plaats tussen 10 en 13 uur. Deelnemers moeten minimaal vijftien jaar en maximaal vijfenzeventig jaar oud zijn, deelname kost 50 euro. 

Reserveren kan via https://bemoreactive.fit/workshops/selfdefence
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.