Lezing over hoogsensiviteit op 8 november

Kan u geen film bekijken zonder te snotteren? Dan bent u mogelijk hoogsensitief.
thinkstock Kan u geen film bekijken zonder te snotteren? Dan bent u mogelijk hoogsensitief.
De Christelijke Mutualiteiten van Huldenberg willen met een lezing op donderdag 8 november een speciaal onderwerp in de schijnwerpers zetten. Die avond zal worden besproken of hoogsensitiviteit een gave of een last is.

“Veel hoogsensitieven leren pas voor zichzelf te zorgen als ze eerst zelf ‘kopje onder’ gaan, met uitputting tot gevolg”, stelt het organiserende CM Huldenberg. Het wenst aan een breed publiek een richting te geven over de vraag wat hoogsensiviteit betekent, wie daarmee moet omgaan en hoe we die personen in kwestie het beste benaderen.  

De lezing begint om 20 uur in de nieuwe zaal aan de GBS van Sint-Agatha-Rode, op de Leuvensebaan 299. Dokter Luc Broos focust in het eerste deel omtrent afbakening en brede kijk bij hoogsensitiviteit. Linda Opheide van organisatie ‘Leef je leven’ heeft het in het tweede gedeelte vooral over de relatie met jezelf als hoogsensitieve en het belang van zelfwaarde. Het einde van deze sessie wordt verwacht rond 22.15 uur.

Er is voldoende parkeergelegenheid voorzien op ongeveer honderd meter van de zaal. Meer info via www.cm.be/agenda of leuven@cm.be ter attentie van Marleen Soetemans.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.