Kinderdagverblijf BabyBiebelBox heeft verhuis achter de rug

De jongedames van kinderdagverblijf Baby Biebel Box in Huldenberg zijn voorbije week verhuisd
Vertommen De jongedames van kinderdagverblijf Baby Biebel Box in Huldenberg zijn voorbije week verhuisd
Eigenares van kinderdagverblijf BabyBiebelBox, Kirsten De Belder uit Pijpelheide, en haar negen verzorgsters maakten zich voorbije week piekfijn op. Ze verhuisden immers van het Gemeenteplein naar De Peuthystraat 62, amper enkele honderden meters verder, en wilden de kindjes kraaknet ontvangen.

De Belder zat al sinds 2013 met haar kinderdagverblijf op het Gemeenteplein en ontving er maandelijks om en bij de zeventig kindjes. Door de verhuis kunnen ze op termijn van 46 naar 50 op te vangen kindjes groeien. “Door deze verhuis kwam voor mij een grote droom uit. Het harde werk werd eindelijk beloond. De kinderen krijgen nu grotere ruimtes om in te spelen en buiten zijn er grote speelplaatsen. Kinderen zijn mijn leven, mijn alles en ons nieuwe kinderdagverblijf is “ons kindje” dat mijn vriend Dieter Verheyden en ik het voorbije jaar hebben verbouwd”, wist een gemotiveerde De Belder te vertellen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.