Italiaanse avond in ‘t Pijlijser

Archiefbeeld spaghetti ( Photo by Joel Hoylaerts / Photonews )
Joel Hoylaerts / Photonews Archiefbeeld spaghetti ( Photo by Joel Hoylaerts / Photonews )
De Jeugdkring Huldenberg organiseert op zaterdagavond 3 november traditiegetrouw zijn Italiaanse avond. Ze toveren dan het Lokaal Dienstencentrum ‘t Pijlijser in de René Borremansstraat om tot een Italiaanse taverne.

De deuren gaan vanaf 17.30 uur open voor alle hongerigen en sympathisanten. “Al generaties van leiding gingen ons vooraf om ons recept voor de perfecte spaghetti te kunnen serveren. Met een goed glas wijn en wat tiramisu of chocomousse achteraf bieden wij daarvoor de meest ideale gelegenheid aan. Dus kom naar onze Italiaanse avond om iets te eten, te drinken en te lachen", meldde de organiserende Jeugdkring Huldenberg. Ook dit jaar is er een vegetarische saus gemaakt, die zeker niet moet onderdoen voor de normale bolognaisesaus met vlees.

Wanneer de honger gestild is, kan er nog nagenoten worden van de foto’s van het voorbije kamp en dit op een groot scherm. Iedereen is er van harte welkom. Al sinds 1969, wanneer het boven doopvont werd gehouden, staat de Jeugdkring Huldenberg paraat voor plezier, avontuur en vele vriendschappen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.