Driedaagse Huldenbergse feesten met bomvol programma

De traditionele zeepkistenrace staat weer op het programma tijdens de Huldenbergse feesten
Vertommen De traditionele zeepkistenrace staat weer op het programma tijdens de Huldenbergse feesten
Vanaf vandaag tot en met zondag 7 oktober vinden de Huldenbergse feesten in het centrum van de gemeente plaats. Ze leveren alvast een bomvol programma met ondermeer optredens van Little Kim & the Alley Apple 3, het strijkkoor Violet en Ripdeal.

Bezoekers kunnen genieten van een arsenaal een bezienswaardigheden en een natje en een droogje. Ze kunnen onder andere genieten van de culinaire markt, de Amazing Party, hamburgers op het plein, braderie, eendjesrace op de IJse, wandelconcerten, kaas- en wijnavond, de jaarlijkse rommelmarkt op zondag , terrasjes en eettent, tweedehandsbeurs voor kinderkleding, oldtimershow, jongerendorp, circustheater in de Kronkel, wandeling in het dorp, zeepkistenrace, aperitiefconcert, straatanimatie, dansdemonstraties, fruit- en kunsttentoonstellingen, boekenbeurs, infostands, feestbar en nog veel meer! 

De Huldenbergse feesten staan dit jaar ook stil bij het einde van de Groote Oorlog. De Heemkundige Kring ging aan de slag met dit thema, het resultaat hiervan kan je op de tentoonstelling in De Kronkel bewonderen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.