De Huldenbergse feesten leverden spannende zeepkistenraces op

De Huldenbergse feesten leverden spannende zeepkistenraces op. De zwarte bolide van de BRT (Buurman Racing Team) reed een snelle tijd.
Stefan Van de Weyer De Huldenbergse feesten leverden spannende zeepkistenraces op. De zwarte bolide van de BRT (Buurman Racing Team) reed een snelle tijd.

De bezoekers aan de Huldenbergse feesten werden andermaal getrakteerd op een mooi zonnetje, veel lekkers, veel animatie en veel sfeer. Vooral voor de zeepkistenrace was er flink wat aandacht. 

Op het Gemeenteplein in het centrum van Huldenberg was het gezellig druk, op het kruispunt waren er dansdemonstraties die afgewisseld werden met snelle doortochten van de deelnemers van de zeepkistenrace. De doorkomst van Koninklijke harmonie De Ysschegalm ging eveneens niet onopgemerkt voorbij. Omtrent hun 150-jarige bestaan was er ook een expo voorzien aan het Gemeenteplein. 

Tussendoor was er veel animatie voorzien, zo konden bezoekers genieten van onder andere lekker hamburgers op het plein, braderie, eendjesrace op de IJse, de oldtimershow, het jongerendorp, straatanimatie, en nog veel meer! 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.