Limburger verrast echtgenote met weekend in villa van Andrea Bocelli: “Als ik nu geen goede punten heb verdiend, weet ik het ook niet meer”

Een zeer tevreden Eva in de zetel met haar idool Andrea Bocelli.
RV Een zeer tevreden Eva in de zetel met haar idool Andrea Bocelli.
Ivan Russo van Brasserie Fratelli in Houthalen heeft zijn echtgenote Eva Batiatto de kerst van haar leven bezorgd. Hij verraste haar met een driedaagse trip naar de villa van Andrea Bocelli, haar grote idool.  “Bocelli is enorm gastvrij, en maakte de hele tijd grappen”, klinkt het.

Ivan kon dankzij zijn goede vriend en wijnkennis Toni Etneo uit Zonhoven de waanzinnige trip in elkaar boksen. Toni is al meer dan twintig jaar zeer goed bevriend met superster Andrea Bocelli. Hij verblijft dan ook vaak tussen kerst en oudjaar in diens villa in Forte dei Marmi, aan de Etruskische Rivièra. Dit jaar nodigde hij zijn vriend Ivan mee uit.

Pausen en presidenten

Toni Etneo vertelt: “Andrea Bocelli, die afgelopen september 60 werd, is ondanks zijn nederige houding een internationale superster in de klassieke muziek. Hij trad op voor pausen, presidenten en koningen, stond in de grootste concertzalen en operahuizen ter wereld en verkocht al meer dan 80 miljoen albums. Hij was te gast op grote internationale evenementen, waaronder de Olympische Spelen en het WK voetbal en zong voor volle stadions. Maar tussendoor is hij gewoon een heel vriendelijke en gastvrije man met veel gevoel voor humor.”

De Limburgse vrienden "chillen" tussen kerst en Nieuwjaar met de Italiaanse superster.
RV De Limburgse vrienden "chillen" tussen kerst en Nieuwjaar met de Italiaanse superster.

Blauwe training

In oktober bracht hij voor het eerst in veertien jaar een album uit met nieuwe nummers. Sí bevat 12 gloednieuwe songs, waarvan sommige geïnspireerd werden door klassieke thema’s (Bach en Massenet). De extra duetten met Ed Sheeran (Amo Soltanto Te) en Dua Lipa (If Only) werden wereldhits. Maar op Kerstmis blaast de Italiaanse tenor even uit met zijn Limburgse vrienden in zijn blauwe training.

Goede punten

“Het was geweldig”, zegt Ivan. “Terwijl we in de fabuleuze living van zijn Toscaanse villa een glas wijn degusteerden, speelde Andrea op zijn piano. Hij was heel vriendelijk en ontspannen. Geen rokkostuum voor de tenor als hij aan het ontspannen is, maar hij liep gewoon rond in zijn blauwe training en maakte voortdurend grapjes. Hij komt trouwens in ons restaurant eten de eerst volgende keer als hij in België is. En mijn vrouw? Die is tevreden hoop ik. Als ik nu geen goede punten heb verdiend, weet ik het ook niet meer”, lacht Ivan.

Wie Andrea Bocelli in eigen land aan het werk wil zien, moet wachten tot 21 maart 2020. Dan treedt hij immers op in het Antwerps sportpaleis.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Rik Cool

    Mooi , innemend persoon ! Heb hem ooit gezien op The Night of the Proms in t sportpaleis ... Kippevel ...