Stad zoekt verantwoordelijke voor De Mosten

Een recent beeld van de nieuwjaarsduik op De Mosten.
Ton Wiggenraad Een recent beeld van de nieuwjaarsduik op De Mosten.
Het stadsbestuur heeft een vacature uitgeschreven voor een verantwoordelijke voor het recreatiedomein De Mosten. Kandidaten kunnen zich tot 28 januari aanmelden.

Het recreatiedomein De Mosten is in handen van de stad. Voor het horecagedeelte werd vorig jaar een nieuwe concessionaris gevonden met de familie Lenaerts, maar nu is de stad ook op zoek naar een dagelijkse verantwoordelijke voor het hele domein. De verantwoordelijke moet instaan voor de dagelijkse werking van het domein en moet ook de taak van redder op zich nemen. Een reddersdiploma is daarom noodzakelijk. Tijdens de zomer is een vlotte werking de hoofdtaak en tijdens de winter moeten er onderhoudstaken uitgevoerd worden.

Voor de geïnteresseerden: de aanvangswedde is 1.554 euro bruto (4/5de), maaltijdcheques van 7,60 euro, een fietsvergoeding van 0,23 euro per kilometer of de terugbetaling van het openbaar vervoer. Kandidaten moeten voor 28 januari een motivatiebrief met cv richten aan het college van burgemeester en schepenen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.