Maar liefst 35 Kempense horecazaken scoren 12 /20 of meer in GaultMillau

In deze zaken in de Kempen heeft Gault Millau de keuken minstens een 12 op 20 gegeven.
Niels Van Mechelen is de chef van Resto 136 in Hoogstraten.
Ton Wiggenraad Niels Van Mechelen is de chef van Resto 136 in Hoogstraten.

• Colette in Westerlo: 16 op 20

• De Pastorie in Lichtaart (Kasterlee): 16 op 20

• De Cuylhoeve in Geel: 15 op 20

• De Watermolen in Kasterlee: 15 op 20

• Hof ter Hulst in Hulshout: 15 op 20

• La Belle in Geel: 15 op 20

• Au Comptoir in Gierle (Lille): 14 op 20

• De Gouden Muts in Westerlo: 14 op 20

• Diverso in Westerlo: 14 op 20

• Potiron in Kasterlee: 14 op 20

• Savoury in Turnhout: 14 op 20

• Bouffard in Mol: 14 op 20

• Het Komfoor in Westerlo: 13.5 op 20

• Hippocampus in Mol: 13,5 op 20

• La Ghironda in Meerhout: 13,5 op 20

• Seir in Kasterlee: 13,5 op 20

• Signatuur in Hoogstraten: 13,5 op 20

• Amu in Turnhout: 13 op 20

• Vin Perdu in Oud-Turnhout: 13 op 20

• Bistro Julienne in Herentals: 13 op 20

• Broosendhof in Oud-Turnhout: 13 op 20

• Cachet de Cire in Turnhout: 13 op 20

• Cucinamarangon in Turnhout: 13 op 20

• KAN10 in Kasterlee: 13 op 20

• Puur in Turnhout: 13 op 20

• Ambacht in Kasterlee: 12 op 20

• Brasserie Ferm in Poederlee (Lille): 12 op 20

• De Boesjerie in Westerlo: 12 op 20

• De Farmasie in Vosselaar: 12 op 20

• De Tram in Hoogstraten: 12 op 20

• De Zeeuwse Bron in Beerse: 12 op 20

• Maison Thirion in Hoogstraten: 12 op 20

• Resto 136 in Hoogstraten: 12 op 20

• Restoservice Link 21 in Herentals: 12 op 20

• Roosekes Breem in Vosselaar: 12 op 20




3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Alain Stuker

    Tony Vanheste: u heeft groot gelijk. Frankrijk is het land waar de restaurants jaarlijks met grote stappen achteruit gaan. Ik eet er 5x per maand op verschillende locaties en het blijft maar wegzakken.

  • Tony Vanheste

    Grootste bullshit allertijden. Overal lekker eten. Laat die Franse zeikers nu eens de pot opgaan.

  • patrrik versys

    als ik vroeger met 12/20 aankwam van school werd er niet echt mee gelachen, ik zie, op een paar na, enkel middelmatige resultaten. Is dat dan goed omdat je wordt vermeld in de Gault&Millau?