Dienstverlening in stadhuis wordt aangepast

Stad Hoogstraten
Wie vanaf volgend jaar op maandagavond nog naar het stadhuis wil, zal eerst een afspraak moeten maken. Dat moet de lange wachtrijen op die dagen inkorten.

Hoogstraten maakte dit jaar werk van een betere dienstverlening in het stadhuis. Zo werd de inkomhal vernieuwd en kwam er een klantenbegeleidingssysteem. Ook de burelen en loketten werden volledig vernieuwd, zodat er ook meer privacy is voor de bezoekers. 

En nu ondergaat de werking nog een nieuwe wijziging: op maandagen zal er enkel nog op afspraak gewerkt worden. Wie een afspraak heeft en ook op tijd langskomt, zal dan meteen verder geholpen worden. Een afspraak maken kan via www.hoogstraten.be, 03/340.19.11, of aan het onthaal. Er wordt ook altijd een bevestigingsmail gestuurd.

Vanaf volgende maand gelden er ook nieuwe openingsuren. Op maandag is het snelloket open van 8.30 tot 12 uur, en van 13 tot 20 uur. De andere diensten zijn open van 9 tot 12 uur, en van 13.30 tot 15.30 uur. Tussen 16 en 20 uur heb je dan een afspraak nodig.

Op dinsdag, woensdag en donderdag is het snelloket open van 8.30 tot 12 uur, en van 13 tot 16.30 uur. De andere diensten zijn open van 9 tot 12 uur. Op woensdag is dat ook van 13.30 tot 15.30 uur.

Op vrijdag is het snelloket open van 8.30 tot 12 uur, en de andere diensten van 9 tot 12 uur. De onthaalbalie en de andere diensten zijn voortaan gesloten op vrijdag.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.