Deceuninck ontvangt kwaliteitslabel

Deceuninck nv ontvangt een VinylPlus-Certificaat
rv Deceuninck nv ontvangt een VinylPlus-Certificaat
Deceuninck mag een nieuw label toevoegen aan hun sowieso al indrukwekkende lijst van kwaliteitscertificaten.  Na een audit door een Brits onderzoeksinstituut sleepte het bedrijf het VinylPlus®-productlabel in de wacht, een duurzaamheidskeurmerk voor kunststof kozijnen.

Het label is het eerste in zijn soort en wordt toegekend op basis van vijf criteria. Het gaat onder andere om de traceerbaarheid van de grondstoffen, het circulair afvalbeheer, het verminderen van de ecologische voetafdruk en het gebruik van hernieuwbare energie. Op elk van die criteria scoorde Deceuninck goed. “Dit label past perfect binnen onze missie, waarbij ecologie een van de drijvende krachten is. Het is bovendien een belangrijk argument voor onze klanten omdat het garandeert dat de producten die ze kopen echt duurzaam zijn. Het bevestigt ook pvc als een duurzaam en toekomstgericht materiaal voor de bouwsector”, zegt directeur Francis Van Eeckhout.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.