Talentenshow op Holsbeek-Plein voor Zorgcirkels Jongdementie

Engaged op de Plein Vzw organiseert op zaterdag 2 februari ‘En plein public’, een talentenshow ten voordele van Zorgcirkels Jongdementie. Engaged op de plein is een vereniging die zich tot doel stelt: het verenigen van de bewoners van Holsbeek-Plein, het verenigingsleven er te promoten en de sfeer en de sociale contacten er te bevorderen.

Na Pleinkermis op Holsbeek-plein organiseert Michel Crab nu ook En Plein Public.
Vertommen Na Pleinkermis op Holsbeek-plein organiseert Michel Crab nu ook En Plein Public.

Samen met de lokale verenigingen KWB – Femma – Chiro – Tveldeke – Harmonie Sint Maurus – Vbschool de Plein – Ouderraad organiseren zij op zaterdag 2 februari om 19 uur een talentenshow met plaatselijke kandidaten. “Comedy, zang, dans, muziek, het komt allemaal aan bod. Bekende of minder bekende talenten van Holsbeek-Plein en omstreken treden op voor u en voor het goede doel: Zorgcirkels Jongdementie”, zo vertelt organisator Michel Crab.

Inkom is gratis. De organiseert serveert pannenkoeken, tomatensoep met balletjes, portie gemengd en dranken zoals cava, wijn, bier en frisdrank. Kandidaten kunnen zich nog steeds aanbieden via engagedopdeplein@gmail.com.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.