Jeugdvoorzitter loopt tegen Kanker

“SC Out-Hoegaarden en Jong Hoegaarden staan bekend als een warme en familiale club. Het zou leuk zijn als we dit ook met z'n allen kunnen bewijzen met een kleine gift om het leven van kankerpatiënten wat draaglijker te maken”, zo roep de club op via facebook.

Het logo van de 100 km-run
RV Het logo van de 100 km-run

‘Alain Greck, onze jeugdvoorzitter, gaat deelnemen aan de 100 km-Run voor Kom op tegen Kanker op 24 maart 2019 in De Schorre te Boom. Alain Greck zal de 40km voor zijn rekening nemen. Alain en zijn loopteam ‘DCM EMBA Kom op tegen Kanker’, dienen minimum 2500 euro startgeld in te zamelen t.v.v. Kom op tegen Kanker en het wetenschappelijk kankeronderzoek. Mag hij en alle kankerpatiënten rekenen op jullie steun groot of klein’, tot daar de oproep. Als eerste actie worden kerstkaarten verkocht. Elk kerstdoosje bevat tien kerstkaarten met twee verschillende motieven. Prijs : 5 euro per doosje. Bestellen via Alain Greck, 0479/99.73.46 of alain.greck@dcmemba.eu
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.