Ga naar de mobiele website
^ Top

Ook Raymond van het Groenewoud op Festival Dranouter

De laatste reeks namen voor Festival Dranouter werden bekend gemaakt. De organisatie voegde opnieuw 15 acts aan het lijstje toe waaronder Orkesta Mendoza, Raymond van het Groenewoud, De Dolfijntjes en Eliza Carthy & The Wayward Band.

"Het is de bedoeling dat er voor elk wat wils is op onze affiche", legt Pieter Verdonck, verantwoordelijke communicatie Festival Dranouter uit. Raymond van het Groenewoud staat dit jaar 40 jaar op de planken. Hij zal trakteren met zijn nieuw werk en vele klassiekers.


"Een belangrijke artiest is Eliza Carthy & The Wayward Band. Ze brengt een mooie combinatie van nieuwe folk en traditionele folk. Daarnaast vervoegen ook Kim Janssen, Opposite Loft Singers, Sarah Ferri with string trio, Jan De Smet & De 2 Centimeters, Tutu Puoane, Martin Harley, Mira, Stoomboot, Sophie & Fiachra, Novar en Embrun de affiche.


Ook het DJ-programma is compleet met DJ Chargebuzze, Goe Vur In Den Otto, Mensch erger je niet, Discobar Galaxie en DJ Desperado.


Tijdens het festivalweekend krijgen routiniers DJ Bob, Down Under en M'sieur Crock de steun van nieuwkomers Radio Fresnel, DJ Lisa Jordens en Cromanty Sound. (LBR)

Meer over


Meld een bug