Toffe Peren van LDC ’t Ryckbosch is grappigste actie op Complimentendag

Verkleed als toffe peren deelde OCMW-voorzitter Rita Vandenoostende en een medewerkster peren uit.
Frank Eeckhout Verkleed als toffe peren deelde OCMW-voorzitter Rita Vandenoostende en een medewerkster peren uit.
De actie Toffe Peren van lokaal dienstencentrum ’t Ryckbosch in Herzele heeft de award gekregen voor grappigste actie op Complimentendag. "We trokken een perenkostuum aan en deelden de collega’s van gemeente en OCMW en aan de bezoekers ‘toffe peren’ uit, omdat zo’n klein complimentje heel veel deugd kan doen", zegt OCMW-voorzitter Rita Vandenoostende. 

Onder het motto ‘Samen Veerkrachtig’ werkten alle lokale dienstencentra (LDC) in Zuid-Oost-Vlaanderen samen met Logo Gezond + een programma uit om de veerkracht van de bezoekers, vrijwilligers en het personeel te versterken. Ook lokaal dienstencentrum ’t Ryckbosch in Herzele deed mee. "Gedurende 10 maanden ging het dienstencentrum aan de slag met tips om fit in het hoofd te blijven en geestelijke gezondheid te verbeteren. Want wie voldoende veerkracht heeft, staat sterker en positiever in het leven, veert terug bij tegenslag en kan zich aanpassen aan nieuwe uitdagingen", zegt Rita Vandenoostende.

De medewerkers en bezoekers van ’t Ryckbosch zijn de voorbije 10 maanden enthousiast aan de slag gegaan. "Op 10 oktober, de werelddag geestelijke gezondheid, werd het lokaal dienstencentrum daarvoor in de bloemetjes gezet, samen met andere dienstencentra die ook deelnamen aan de actie. En ons dienstencentrum kreeg de award voor grappigste actie", glundert Vandenoostende.

De actie leverde een award op.
Frank Eeckhout De actie leverde een award op.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.