Kunstenplatform _ wals_ organiseert reeks tentoonstellingen in Oude Pastorie van Ressegem

Een werk van Jana Cordenier.
Frank Eeckhout Een werk van Jana Cordenier.
Het nieuwe kunstenplatform _ wals_ uit Herzele organiseert een reeks tentoonstellingen in de Oude Pastorie van Ressegem. De tweede tentoonstelling vindt plaats op zaterdag 23 februari.

Voor deze tentoonstelling hebben we drie kunstenaars uitgenodigd: Goele De Bruyn, Jana Cordenier en Ibrich Gees", laat Yves Vanpevenaege weten. “Het werk van Goele De Bruyn omvat tekeningen, schilderijen en sculpturen die ze combineert in ensceneringen. In de tentoonstelling _wals02_ toont Goele De Bruyn zowel videowerken als werken die zich presenteren als schermen of schilderijen.”

“In de werken van Jana Cordenier worden we ondergedompeld in een sublieme poëtische wereld. We komen terecht in de grenzeloze lichtheid van kleur, toets en compositie. Tot slot komen we terecht bij de schilderijen van Ibrich Gees. Zij wordt de laatste jaren niet voor niets als een groot talent naar voren geschoven. In de ogenschijnlijke eenvoud van haar composities schuilt een zorgvuldige ordening van lijn, kleur en vorm”, vertelt Vanpevenage.

De tentoonstelling is zaterdag toegankelijk van 14 tot 18 uur.

Ibrich Gees.
Frank Eeckhout Ibrich Gees.
Goele De Bruyn.
Frank Eeckhout Goele De Bruyn.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.