Herzeelse radiomarathon in glazen huis

Benjamin Rogiers, gesteund door zijn sidekicks Els Coppens en Caroline De Vadder, gaat opnieuw 36 uur lang radio maken op Radio Star.
Frank Eeckhout Benjamin Rogiers, gesteund door zijn sidekicks Els Coppens en Caroline De Vadder, gaat opnieuw 36 uur lang radio maken op Radio Star.
Het Hof van Weenen doet op zaterdag 24 en zondag 25 november dienst als glazen huis voor de radiomarathon van Radio Star. Daar gaat schepen Benjamin Rogiers, gesteund door zijn sidekicks Els Coppens en Caroline De Vadder, opnieuw maar liefst 36 uur lang radio maken voor het goede doel. 

Vorig jaar haalde MFL-Herzele 25.457 euro op en verdeelde dat geld onder vijf Herzeelse jeugdverenigingen ten voordele van hun project. “Dit jaar kiezen we ervoor om geld in te zamelen voor een Herzeels huis - noem het een overkophof - dat wil werken rond psychische problemen bij onze jongeren. In een wereld die bol staat van nieuwe technologieën aan ongekende snelheden zijn deze problemen spijtig genoeg niet meer weg te denken. De drempel om hulp te zoeken is vaak te groot, of men weet gewoonweg niet waarheen”, zeggen de initiatiefnemers.

In samenwerking met en op vraag van heel wat Herzeelse psychologen, het Huis van het Kind, de CLB’s en de Herzeelse scholen wil MFL-Herzele in de gemeente een veilige haven bieden voor deze jongeren. Een Herzeels huis waar zij de nodige hulp kunnen ontvangen, maar waar ook leerkrachten en ouders de juiste ondersteuning kunnen genieten.

Verenigingen, handelaars, scholen en particulieren worden opgeroepen acties te organiseren en plaatjes aan te vragen. Meer info op www.radiostar.be/mfl-herzele.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.