Namen van schepenen bekend

Peter Keymeulen (N-VA) wordt in de coalitie de nieuwe burgemeester.
Vanderveken Peter Keymeulen (N-VA) wordt in de coalitie de nieuwe burgemeester.
N-VA heeft bekendgemaakt welke verkozenen in de coalitie tussen N-VA en Mensen Met Mensen (MMM) een schepenambt zullen opnemen. Beide partijen leveren twee schepenen voor de volledige termijn van zes jaar, één schepenambt zal gedeeld worden door N-VA en MMM.

Voor N-VA worden Mireille Colson, Mark Van den Wouwer en Pieter-Jan Parrein schepen. Die laatste zal zijn mandaat na drie jaar doorgeven aan Kristof Van Dingenen (MMM). Voor MMM worden Elke Verlinden en Raf Van Genechten schepen gedurende de volledige legislatuur. “De volgende stap is het verder aflijnen van de beleidsdomeinen van de burgemeester en de vijf schepenen”, klinkt het bij N-VA. “Volgende week meer daarover. Vervolgens moet er ook nog een beleidsplan uitgewerkt worden voor de komende zes jaar, waarbij we ook de verkozenen van andere partijen willen betrekken. Groen heeft alvast te kennen gegeven dat zij willen bijdragen aan dat plan.” Eerder raakte al bekend dat Peter Keymeulen (N-VA) burgemeester wordt, MMM-lijsttrekker Milo Anthonis gaat de gemeenteraad voorzitten.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.