Gemeenschapsraad zet voor 30ste keer kerststal neer

De leden van de gemeenschapsraad Noorderwijk zetten voor de 30ste keer hun kerststal recht
Vanderveken De leden van de gemeenschapsraad Noorderwijk zetten voor de 30ste keer hun kerststal recht
De gemeenschapsraad van Noorderwijk zet voor de 30ste keer hun kerststal op aan het gemeenteplein in Noorderwijk. De kerstkeet naast de kerststal baten ze al voor de achtste keer uit.

Je moet het maar doen; een hele dag zwoegen om de kersttraditie in je dorp in ere te houden. Het is exact waar de leden van de gemeenschapsraad zich dezer dagen mee bezighouden. Het resultaat van hun noeste arbeid: binnenkort zal de kerststal weer in vol ornaat te bewonderen zijn tijdens een bezoekje aan de kerstkeet of de kerstmarkt. In de kerstkeet kan je van maandag 18 december tot en met zondag 7 januari terecht voor een drankje. Op 14 december zal de 20ste kerstmarkt plaatsvinden op het plein achter de kerststal. Ook dit is een organisatie van de gemeenschapsraad. “Het is altijd heel leuk om met het volledige bestuur de kerststal recht te zetten. Het is ondertussen een hechte vriendengroep geworden”, zegt voorzitter Koen Peeters.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.