Rafco houdt uitverkoop voor vzw Villa Max

Zaakvoerder Raf Rottiers .
Foto Laenen Zaakvoerder Raf Rottiers .
Rafco uitSchelle, een handel in onder meer papierwaren, onderhoudsproducten en schoonmaakmaterialen, houdt een totale uitverkoop. In het kader van Music for Life wil zaakvoerder Raf Rottiers een deel van de opbrengst schenken aan de Hemiksemse vzw Villa Max.

Al sinds 2004 is in de Steenwinkelstraat Rafco gevestigd. Maar nu wil zaakvoerder Raf Rottiers zich concentreren op de groothandel en hij zijn kleinhandel sluiten. Daarom is hij van start gegaan met een totale uitverkoop. Meer dan 16.000 artikelen - onder meer toiletpapier, shampoos en afwasmiddelen - worden er aangeboden. Met een deel van de opbrengst wil hij de vzw Villa Max steunen, een organisatie die kinderen met een levensbedreigende ziekte samen met hun ouders op vakantie wil laten gaan.


"Per verkocht product stort ik een bedrag van 0,10 tot 1 euro aan de vzw", zegt Rottiers. "De afgelopen weken heb ik op die manier al 20 euro bij elkaar gesprokkeld. Na de uitverkoop wil ik dit winkelpand te huur aanbieden. De helft van de huur van de eerste maand wil ik ook schenken aan de vzw Villa Max. Eerder heb ik al een inzamelactie georganiseerd voor Rode Neuzendag. Maar nu wou ik absoluut iets doen voor een goed doel uit de regio."


Rafco is nog tot 23 december iedere dag geopend van 10 tot 16 uur. (BCOR)