Middenstandsraad zoekt kandidaten voor nieuw bestuur

Enkele huidige bestuursleden van de middenstandsraad, met links schepen van Lokale Economie Koen Scholiers (CD&V).
Ben Conaerts Enkele huidige bestuursleden van de middenstandsraad, met links schepen van Lokale Economie Koen Scholiers (CD&V).

Bij de start van de nieuwe legislatuur worden opnieuw kandidaten gevraagd voor de middenstandsraad. Er wordt concreet gezocht naar een voorzitter, ondervoorzitter, penningmeester en secretaris.

De middenstandsraad wordt telkens gevormd voor zes jaar en heeft als voornaamste doel de verschillende lokale handelaars te verenigen en te promoten. De raad kan wel een eigen klemtoon leggen en acties of activiteiten organiseren waarbij het ondersteuning kan vragen aan het gemeentebestuur.

Om je kandidaat te kunnen stellen, zijn er wel enkele bepalingen. Zo dien je een handelaar of middenstander te zijn of een handelszaak te hebben op het grondgebied Hemiksem en moet je bereid zijn om onbezoldigd maandelijks enkele keren mee te vergaderen.

Je kan je kandidatuur met een motivatiebrief sturen naar secretaris@middenstandsraadhemiksem.be tegen uiterlijk 4 januari 2019. Tijdens de algemene vergadering op woensdag 9 januari zal de nieuwe raad van bestuur worden verkozen door de handelaars. Dat nieuwe bestuur zal dan vanaf 1 februari de taken overnemen van het huidige bestuur.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.