Kris Verbeeck herverkozen als CD&V-voorzitter

Van links naar rechts: Johny Rens, Joyce Vercauteren, Kris Verbeeck en Viviane Verlooy.
RV Van links naar rechts: Johny Rens, Joyce Vercauteren, Kris Verbeeck en Viviane Verlooy.
CD&V Hemiksem heeft zijn driejaarlijkse voorzittersverkiezingen gehouden. Huidig voorzitter Kris Verbeeck, een 32-jarige ondernemer, werd met 93 procent van de stemmen bevestigd in zijn mandaat voor de komende drie jaar.

Onder voorzitterschap van Kris Verbeeck ging de partij een kartel aan met Groen en behaalde CD&V een mooie verkiezingsoverwinning. CD&V levert nu als grootste partij in Hemiksem de burgemeester, de voorzitter van het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst, één schepen en drie gemeenteraadsleden.

“Enerzijds wil ik de komende jaren met de partij verder bouwen aan een Hemiksem waar het goed is om te wonen, werken en leven. Anderzijds willen we verder inzetten op de afdelingswerking van de partij”, aldus Verbeeck.

Verder werd Joyce Vercauteren verkozen als nieuwe voorzitter van JONGCD&V, Viviane Verlooy als voorzitter van Vrouw & Maatschappij en Johny Rens als voorzitter van de CD&V-senioren.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.