WOSHkoor brengt cd ‘Kleine Heldencantate’ uit

Het koor tijdens de voorstelling in cc Zwaneberg.
Woshkoor Het koor tijdens de voorstelling in cc Zwaneberg.
Het WOSHkoor uit Heist-op-den-Berg heeft een nieuwe cd uit. In mei vorig jaar stond het koor in cultuurcentrum Zwaneberg op de planken voor de voorstelling ‘Kleine Heldencantate’, die zo’n tweeduizend mensen op de been bracht. De audio-opnames van de voorstelling kan je vanaf nu in huis halen. 

“De cd ‘Kleine Heldencantate’ is een tweeling geworden”, zegt May Dierckx. “Op de eerste cd vind je liederen uit onder andere Japan, Litouwen, Egypte, Cuba, Zuid-Afrika, Finland en Senegal. De tweede cd is dan weer een integrale versie van ‘Kleine Helden’, een cantate die op het lijf van ons koor werd geschreven. Stef Minnebo, professionele gitarist en ex-lid van het WOSHkoor, tekende voor de muziek. Hilde Keteleer schreef de tekst.” De cd is verkrijgbaar via www.woshkoor.be, via de koorleden of kan je op de kop tikken in de wereldwinkel van Heist-op-den-Berg. Voor een exemplaar betaal je 15 euro. 

De cd is verkrijgbaar via de site van het koor, de leden en de wereldwinkel.
Woshkoor De cd is verkrijgbaar via de site van het koor, de leden en de wereldwinkel.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.