Ga naar de mobiele website
^ Top

'Thuis' komt filmen in trouwzaal... maar niemand mag het zien

Nette en Dauwe kwamen op het Kerkplein een kijkje nemen, maar de filmlocatie was afgezet met zwarte hekken.
Foto Verbeeck Nette en Dauwe kwamen op het Kerkplein een kijkje nemen, maar de filmlocatie was afgezet met zwarte hekken.

Een productieploeg van Eén-soap 'Thuis' kwam gisteren voor het nieuwe seizoen opnames maken in de trouwzaal van Heist-op-den-Berg. Welke personages allemaal betrokken zijn bij de scène, is nog een groot geheim. De Oude Dekenij op het Kerkplein werd door de productie helemaal afgezet met hekken.

"Dit is jammer. We hadden gehoopt op enkele handtekeningen van de acteurs. Misschien kunnen we met ons bordje hun aandacht trekken", vertellen de jonge 'Thuis'-fans Dauwe (12) en Nette (15) Nijs, die vermoeden dat het om de trouw van de personages Nancy en Dieter gaat. "Maar het kan ook die van Tom en Judith zijn, ofwel iets heel anders."

Geheim

De poging van Dauwe om door de hekken toch iets op te vangen, werd door de productieploeg niet geapprecieerd. "We zouden deze opnames graag geheim houden. Als je toch iets hebt gezien, willen we je vragen om niets te vertellen", klonk het. De aflevering die in de Heistse trouwzaal werd opgenomen, verschijnt in het najaar op het scherm. In 2014 kwam ook VTM-soap 'Familie' filmen aan de Oude Dekenij.Meld een bug