Maaseik speelt interclubfinale in derde afdeling

TC Maaseik speelt volgende week de interclubfinale in de derde nationale afdeling. Gisteren ging Maaseik in halve finale met 6-3 over het Antwerpse Ter Linden. Dankzij overwinningen van Olivier Rojas, Jing Long Weng, Jordy Looman en Alexander Stokbroekx stond Maaseik na de enkels reeds 4-2 voor. In het dubbelspel bezorgde Quin Verstegen en veteraan Koen Bergs Maaseik knap het beslissende punt.


n de finale speelt Maaseik zondag in eigen huis tegen TC Wase.


In de vierde reeks won Tenkie Hasselt de Limburgse derby op de banen van Lommelse met 3-6. Tenkie kwam onder andere in actie met Maxim Verboven, Bart Brons en Bart Beks. In de kwartfinale gaat het voor Tenkie verder tegen Watermaal-Bosvoorde.


Geen titel voor Lara Salden op het vijfsterrentoernooi van Léopold. In finale haalde Elyne Boeykens het met 6-4, 6-1. Dankzij die zege blijft de Antwerpse het ganse zomerseizoen ongeslagen op het Belgian Circuit.


Op het sterrentoernooi van De Boneput gingen de overwinningen naar Stijn Meulemans (6-1, 6-1 tegen Gilles Van Beirendonck) en Vicky Van de Peer (6-4, 6-1 tegen Sapfo Sakellaridis). (WWT)