Wie weet waar Carlos Dewyn (70) is?

Carlos Dewyn (70) uit Harelbeke is vermist sinds zaterdagochtend.
federale politie Carlos Dewyn (70) uit Harelbeke is vermist sinds zaterdagochtend.
Politie en gerecht zijn op zoek naar Carlos Dewyn, een man van 70 die verward en gedesoriënteerd kan overkomen. De Harelbekenaar is spoorloos sinds zaterdagochtend. 

Rond 8 uur verliet Dewyn toen zijn woning in de Boterpotstraat in het centrum van Harelbeke. Het was zijn bedoeling om naar Deerlijk te rijden, maar om 8.37 uur werd zijn wagen door bewakingscamera’s opgemerkt op de Rijksweg in Lendelede. Negen minuten later passeerde hij opnieuw een ANPR-camera, dit keer in Heule. Sindsdien ontbreekt elk spoor. Carlos is ongeveer 1 meter 82 en slank gebouwd. Hij heeft grijs haar, draagt een kleine snor en heeft blauwe ogen. Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg hij een donkerblauwe jeansbroek, een bruine lederen jas en een beige pet met opschrift ‘Toyota’. Wie informatie heeft over de vermiste man, wordt gevraagd contact op te nemen met het gratis nummer 0800/30 300.

Carlos verdween met zijn rode Toyota Yaris Verso.
federale politie Carlos verdween met zijn rode Toyota Yaris Verso.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.