SBN Hulste krijgt buiten les

Stedelijke Basisschool Noord Hulste werkt samen met het provinciaal domein de Gavers en Inagro voor een project rond ‘outdoor education’.
Henk Deleu Stedelijke Basisschool Noord Hulste werkt samen met het provinciaal domein de Gavers en Inagro voor een project rond ‘outdoor education’.

Stedelijke Basisschool Noord Hulste werkt samen met het provinciaal domein de Gavers en Inagro voor een project rond ‘outdoor education’. “10 voormiddagen, verspreid over het schooljaar, trekken we met het 5de leerjaar naar de Gavers om ‘buiten te leren en te werken’”, vertelt Leen Pison van Stedelijke Basisschool Noord. “Ze helpen met het onderhouden van een stukje van de Gavers en leren meer over de natuur en duurzaamheid. Niet alleen hun gezondheid en fysieke ontwikkeling heeft er baat bij. Ook hun welzijn, leervermogen en concentratie zijn hoog tijdens dit BUITENgewoon leren.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.