Hannes Byttebier is de nieuwe voorzitter van CD&V Harelbeke

Hannes Byttebier (rechts) is de nieuwe voorzitter van CD&V Harelbeke. Hilde Debruyne en Bavo Victoor zijn verkozen als ondervoorzitters.
CD&V Harelbeke Hannes Byttebier (rechts) is de nieuwe voorzitter van CD&V Harelbeke. Hilde Debruyne en Bavo Victoor zijn verkozen als ondervoorzitters.

Hannes Byttebier is de nieuwe voorzitter van CD&V Harelbeke, Hilde Debruyne en Bavo Victoor zijn verkozen als ondervoorzitters. De partij verkoos hen op de jaarlijkse nieuwjaarsdrink.

Hannes volgt Luc Vandeputte op, die 7 jaar lang voorzitter was. “Ik heb het altijd heel graag gedaan maar op een bepaald moment moet je kiezen voor verjonging. Dat kan onze afdeling in de toekomst doen groeien. Er waren twee sterke kandidaten om mij op te volgen: Hannes Byttebier en Bavo Victoor. Hannes werd door onze leden verkozen tot nieuwe voorzitter. Ik heb er alvast vertrouwen in dat Hannes een voorzitter voor alle leden zal zijn.”

Hannes Byttebier is papa van twee kinderen Amber en Camille, en hij is getrouwd met Amy Dewyn. Hij is sinds 2012 politiek actief en de laatste 3 jaar OCMW- en gemeenteraadslid. Deze legislatuur zetelt hij in het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst. “Uiteraard was oktober 2018 een grote verassing door het verlies van de zetels. Ondanks dat verlies is de goesting om mij verder in te zetten voor de partij en Harelbeke er niet minder op geworden. Ik kijk er naar uit om met frisse ideeën onze partij extra leven in te blazen.”

Naast Hannes Byttebier werd Laurens Byttebier als voorzitter verkozen van de jongeren, Rosanne Mestdagh werd herverkozen binnen de senioren. Mieke Vromant werd gekozen als voorzitster van Vrouw & Maatschappij. Hilde Debruyne en Bavo Victoor zullen Hannes Byttebier bijstaan als ondervoorzitters. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.