Zanger 'The Band' brengt debuutsingle uit

Dennis Eijkemans (31), die deelnam aan VTM-programma 'The Band', brengt zijn debuutsingle 'Ik mis je om me heen' uit.
Foto Repro Mine Dalemans Dennis Eijkemans (31), die deelnam aan VTM-programma 'The Band', brengt zijn debuutsingle 'Ik mis je om me heen' uit.
Het mocht niet zijn voor Dennis Eijkemans (31) uit Hamont-Achel in het VTM-programma 'The Band'. De zanger bleef echter niet bij de pakken zitten en werkte de afgelopen maanden hard aan zijn eerste debuutsingle. 'Ik mis je om me heen' verschijnt nu in de rekken.

In het programma, waarin hij afviel net voor de liveshows, liet de jury al enkele malen vallen dat ze Dennis eerder zagen als een soloartiest. Een advies dat de Hamontenaar niet in de wind sloeg. Hij begon met het schrijven van liedjes en dook vervolgens ook de studio in met zijn eerste single. 'Ik mis je om me heen' werd volledig zelf geproducet door Dennis en gaat over een relatie die stuk gaat, het verwerkingsproces en de pijn die het met zich meebrengt. Iets wat de zanger zelf meemaakte. Bij de single hoort natuurlijk ook een videoclip, die werd opgenomen in een concertzaal achter de vleugelpiano. Recent was Dennis nog live te zien tijdens het stadsevenement 'Hamontisser' te Hamont, waar hij het voorprogramma van De Romeo's verzorgde. De single is te vinden op YouTube, ITunes, Spotify en alle andere grote platformen. (BVDH)