Duitser komt om het leven bij ongeval aan Lozenweg

Het wrak
Birger Vandael Het wrak
Aan de Lozenweg is zaterdagavond een dodelijk ongeval gebeurd. Een personenwagen week om nog onbekende reden van de rijbaan af en belandde tegen een boom. Er vielen ook twee gewonden. De inzittenden waren leden van een Duits gezin. 

De bestuurder - de vader van het gezin- overleefde de klap niet. Bij aankomst van de brandweer was hij al overleden. De twee passagiers - de moeder en de zoon-  liepen zware verwondingen op. “Toen we ter plaatse kwamen voor een ongeval met geknelden, was de zoon al uit de wagen. Vermoedelijk werd hij door omstaanders geholpen. Net als de vrouw was hij bij bewustzijn, maar wel zwaargewond. De vrouw hebben wij uit het voertuig bevrijd. De twee werden overgebracht naar het ziekenhuis”, stelt Wim Verbakel van brandweer Lommel.

De brandweer van de hulpverleningszone Noord-Limburg kwam bij het ongeval ter plaatse. De lokale politie HANO voorzag een omleiding, omdat de Lozenweg afgesloten was voor het verkeer. “De reden van het ongeval is nu nog niet duidelijk, de wagen is in ieder geval van de weg geraakt en frontaal op een boom gereden”, geeft Verbakel nog mee. Op het moment van het ongeval was het - zoals al de hele dag in Noord-Limburg - aan het regenen. Mogelijk heeft dat meegespeeld bij deze noodlottige gebeurtenissen.

De wagen wordt getakeld
Birger Vandael De wagen wordt getakeld
De wagen wordt getakeld
Birger Vandael De wagen wordt getakeldReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.